Sunday, April 26, 2009

An Attitude

I just balik from Tesco, beli groceries and ikan and udang utk masak hari ni.

But the thing yang nak share is an attitude. Masa tunggu my hubby, i just tgk dari jauh la
perangai mak and her doter..(OMG!!!)..maybe anak dia nak terkencing sangat dah and her mak pulak malas agaknya nak gi toilet (* ye la nak kene masuk balik ) dia just suruh nak dia buang kat betul2 depan pintu masuk...(euuuww)..

Bukan nak sebok tapi don't u think that bile kite as a mom yang ajar anak macam tu so the kid akan fikir yang bende tu..ooo betul..!!

3 comments:

juliana C.J said...

cina ke malay?cina tak heran..sbb bos saya pun ajar ank dia cengitu ler,ader ke tinggal pampes dpn pintu opis penuh ngan taik,harapkan cleaner cuci?..come on laa..even dh kaya tahap mana pun..bnda basic camnih pun takleh ikut,hmm...bebel plak kt blog org..

n.o.v.e.e jahari said...

errrmm... ade jugak org mcm tu.. gileee apeee

-MuMMy Ad|B- said...

Ju C.J : malay...mak dia siap marah lagi anak dia ajak gi toilet...

Novee : tu la pasal nya..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...