Sunday, January 24, 2010

Besday-Celebration


Last nite we had a dinner as we called no-so-called birthday celebration for my not-so-lil BIL and SIL. Actually we just to have a dinner jer and sekalikan lah sbb birthday dorang (same date - 2301) di hari cuti kan.

So we decided to have a dinner at Johnny's restaurant sbb myself and hubby plus my SIL and BIL suke makan steamboat...

Lps maghrib we headed to AU2 (jusco AU2), mmg tersangat ramai la orang and luckly kite org tak tunggu lama tapi 10mnt jugak la.

So biasa la jumpa eventho selalu jumpa ader jer nak di update...chitchat..gossiping..hehhe
After eating yang mmg banyak sampai semuanya mengah..we lepak kat air pancut tu sbb adib suke sangat golek golek kat situ..*smile*


of us





5 comments:

ijad said...

sedap makan tu...

z.u.r.a^z.u.b.i.r said...

next time ok..:)

myza said...

lama tak jenguk sini..

z.u.r.a^z.u.b.i.r said...

miss u jue....

myza said...

me either..hukhukhuk

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...