Thursday, August 4, 2011

Handbags and handbags

Semua orang..rasanya everY women...suka handbag..tak kira la orang tu suka yang macam mana pun kan? As long as atas kemampuan masing2.
Ada orang yang mampu..handbags pun from designers la kan..and for tak mampu macam saya ni...saya beli yang saya mampu..as long as cantik and bertukar...hihi..

So..saya bukan nak cerita berapa banyak handbags yang saya ada..tak perlu la kan..dari nak berkongsi jadi menunjuk pulak..so here the story about my friend la...

Dia ada tag my name on facebook..so gambar yang dia tag tu gambar handbag2 LV..yang mana..cheeewaahh yang mana..saya memang suka tengok la sbb nak beli belum mampu..so..saa pun tanya la harga salah satu hangbag tu...dia cakap harganya RM 1800 and boleh bayar 2kali..so saya pun...okay..dia pm saya..tanya samada saya nak atau pun tak..so saya pm balik and saya cakap ..tak dulu la kot..sbb tengah nak pakai duit..dia return and asked again..kalau nak aku reserve...so saya pun..tengok balik mesej yg saya reply..aku ada cakap nak ke? Then saya cakap..tak pe la..ada duit nanti aku cari la ko..guess x de la nak reply or tanya ke..da reply and cakap...ni boleh 2x bayar...so saya reply..'aku tau 2 kali bayar...even 5 kali bayar pun aku tak nak beli.' kan...dari jawab elok2 terus jadi rude sikit..
Oh lupa..dia cakap LV ni dari outlet kat US..cousin dia beli kat sana..sbb saya tanya dia kenapa murah sangat..

Hell ya..saya memang tak ada LV tapi saya tak bodoh nak percaya LV ada outlet kat US..even my friends pun ada yang selalu beli kat outlet GUCCI, COACH...name it...tapi my fren cakap..LV memang takde...So i just let it be je la..nak di jadikan cerita...last week..terserempak la dengan my fren..so memula tu cerita pasal life la..anak..kerja..tetiba masuk la bab handbag semua ni..dia pun cerita kat saya tentang orang yang saya cerita ni..kiranya..kitaorang ni kawan la..so dia cakap dia kena tipuuu!..rupanya handbag yang di jual tu is AAA grade!!..i was not so suprised la sbb macam boleh agak...even kalau tengok kat facebook yang orang selalu tag ni..jual around rm300 / 400..huhhhh!!! Patut la suruh beli beria sangat..

If i wanna buy..i will ask people first..huhu




- Posted using BlogPress from my iPad

2 comments:

mynameisnovee said...

errm.. nok komen ko xsea komen ni eh? nk sukolaa... bulea poso ni.. aku komen light2 deh.. hehehe

ni lah ore, nok jual bag (dohla nipu) tp x cek molek.. naka sungguh! eehhh nok g etekla beli LV d outlet US nuh.. sero2 how much cheaper i can get? LOL

z.u.r.a^z.u.b.i.r said...

Klu adooooooo...mung beli la so ko aku...so sudoh la...haha...adoi..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...