Wednesday, August 10, 2011

Paya Serai

Saya memang teringin sangat nak berbuka kat Paya Serai nih...tapi mak aiii harga dia...sangat la mahal...kalau 3 orang dah berapa..huh..sayang duit..memang untuk makan kan..tapi tak pe la..saya tunggu mana tau one day..tak tahun ni..tahun depan ke...tak pun ada rezeki lain, dapat la saya makan kat sini..there's a lottttt of foods here. Over 100 types of sumptuous local delights this Ramadhan! Kat sini memang banyak local food ( saya baca review la, since saya tak pernah pergi) even deco dia pun ala ala kampung..




Here the list price yang agak wow!!!

The first 3 days of Ramadhan
Adult: RM79++
Child (below 12 years old): RM49++

The next one-week
Adult: RM119++
Child (below 12 years old): RM60++

The following weeks
Adult: RM129++
Child (below 12 years old): RM70++

Jom layan makanan pulak...tengok gambar je la eh..




























Cukup la dulu ye...makhruh pulak puasa nanti...hihi

- Posted using BlogPress from my iPad

1 comment:

mynameisnovee said...

paya serai is the most scrumptious place ive ever been... dulu gak meme every yr harus bukok sini.. meme i wont missed it. since nikoh ni jah acap meme malas nk kayuh ke federal hway.. the review pon every year x rjn failed to amused me. u shud try deh! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...