Sunday, May 24, 2009

BZ weekeND

Semalam after balik dari opis we headed to Batu Pahat, my hubby's atok sakit.Even mmg penat sbb a whole week badan mmg rasa lemah and tak larat sangat, tapi have to jugak la. Sampai Batu Pahat dalam pukul 10.30, tired sangat and my son pun dah sleep ..dreamed away dah.(sian ..dah la kene marah sbb dalam keta tak dok diam.)

OK, so hari ni we headed back to KL pulak, in urgently sbb i received a text from my bestfren told that waterbeg dah pecah, she's going to deliver and her pregnancy just about 34 weeks!! I was so worried!! And prayed that nothing bad happen.

Sampai Tawakal Hospital around 9.15pm and dia dah delivered pun, a baby boy ok. So lepak situ dalam kol 11 lebih baru balik umah.

Even i felt so tired and tired and tired, tapi happy. And tmrw we will go to Kuantan to visit my SIL's mom yang sakit.

ps : doakan orang yang sakit cepat sembuh
doakan orang yang baru dapat baby : jaga baby bebaik. Anak itu satu anugerah.



me and nan


3 comments:

The Bride` said...

aiyak muke lebam ku di sini!!?? hehehe... org lain beranak gak tp tak la lebam cam aku...

- tety - said...

get well soon utk yg sakit & congrates utk yg baru dpt bb.. :)
huhu giler penat tuh... 1 malaysia tawaf...

mummy a.d.i.b said...

the bride : biar la ..ko kan pelik....hehehhe

tety : tq sudi masuk blog zura . anyway mmg penat and hampir tak gi keje.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...